Alex Petersen Pelse


ALT UNDER ÉT TAG PÅ ÈN ADRESSE

Hos Alex Petersen har vi produceret pelse i fem generationer, og har over 100 års erfaring i at designe, udvælge og forarbejde skind til pelse.

 

Vi har samlet alle vores kompetencer under samme tag, i et 1600m2 stort og topmoderne hus, beliggende på Skodsborgvej i Nærum, Kbh.

 

Vi har bevidst valgt at placere os på en mindre dyr adresse. Derfor kan vi give vores kunder god kvalitet til lave priser. Desuden får du 15 års garanti på pelse du køber hos Alex Petersen.

 

I Alex Petersens Flagshipstore kan du finde de mest eksklusive pelse. Vi har et meget stort og varieret sortiment i alt fra dansk mink til russisk Zobel.

 

Alex Petersen har egen systue, hvorfra bundmagere fremstiller hver pels, med nøje udvalgt silkefoer og knapper. Her bliver pelse til redesign også indleveret og syet, efter vores kunders ønsker og behov.

 

I vores kølehus sikrer vi med de rette forhold, at det dyrebare skind ikke tørrer ud og bliver mølædt. I Alex Petersen’s eget avancerede kølehus i Nærum, kan vi opbevare og klargøre din pels.

KONTAKT OS

ADRESSE

Skodsborgvej 305F

DK-2850 Nærum

TELEFON

+45 45 80 30 48

E-MAIL

info@alexpetersen.com

 

PR/Styling/Udlån

Brigida Martinez

hola@brigidamartinez.dk